Tonight

Now things only can get better..



<3

Ego sum a champion






Jag ska köpa en liten mus :D

Heeej mysiga ni! :)Vet ni vad, jag ska köpa en MUS! :D Titta såhär ser den ut så jääkla söt alltså :) Har haft det förut så var jag ner till djuraffären med en kompis och jag kunde bara inte låta bli, så om  två veckor har jag en
liten gosig mus :D. Och det kommer upp bilder på den sen hahaha!





BLOPPIS!! :D

Heej gullungar! :)

Jag tycker att ni med det samma ska spana in denna grymma tjej



Hon har just nu en BLOPPIS!!! FYNDA DÅ :D
EMMAS BLOGG

Hej :)

Hallå puffnissar! :) Vet ni vad jag har faktiskt fortsatt anställning på PEC där jag jobbar just nu, känner för jäkla bra! Även fast jag ringer runt till folk och erbjuder dom tandborstar, så är det skit kul ibland faktiskt, man ringer till så mycket sjukt folk hahahh. Passa er, kanske ringer till er någon dag ;)







Hej! :D

Hej hallå :)
Aah fan, måste man jobba asså jag vill bara softa, kan inte någon annan pröjsa mina räkningar, aah ni vet hur det är. Jag vill vara ledig resten av mitt liv, bara sitta brevid som ett tidsfördriv, vill inte vara tyngd av ett ruttet kneg, synd att världen byggs upp av det.. Men kan någon förklara hur man ska orka, vill inte ha några utgifter men snälla lilla Sandra det måste du visst det, det är så jävla tråkigt, segt o trist. Om gud bara visste hur skön jag var, skulle gud säkert pröjsa min lön idag, men jag har säkert för höga lönekrav, och jag har såklart glömt min bön idag.

Peace out






Hej! :D

Tjenahejsan! Jag har bara hunnit se på Tusen gånger starkare men jag tyckte den va sjukt bra! Man känner skapligt igen sig från när man gick i högstadiet! Jag rekomenderar den ;) Senare ikväll ska jag nog se den andra filmen:) Har hört att den ska vara sjukt bra! :)



Filmtajm :)

Nu ska jag ta och kika på filmerna

The book of Eli




Och filmen Tusen gånger starkare





Sol idag :D

Hejsan! Var ute och gick i det fina solvädret med min kära vän Sara, sjukt skönt att få komma ut!:) Och man blir så pigg och glad när väl solen är framme, jag blir så depirmerad av det här gråa o slaskiga vädret som är hela tiden.

LOVE SOL <3




En skön låt för alla bakfulla snyggingar!:*



Go' middag!

I will never surrender, weakness will not be in my heart, I will look to my comrades those who have brought me into this world and i will draw strenght from them. I understand victory, and i understand NEVER surrendering, no mather how bad things go, my heart, my mind will carry my body when my limbs are too weak. NO ONE can tell me what can and cannot be. Who am I? I AM A CHAMPION!




Hej gullnosar!

HEJSAN! Detta ska jag börja kolla på när jag känner mig låg, och har noll självkänsla, det boostar en!!
I AM CHAMPION! AND U ARE A CHAMPION!!!! Jag rekomenderar det verkligen, lyssna och ta till er!




Godmorgon!

Heeej, jag har precis blivit någorlunda frisk nu! Och kan äntligen börja jobba lite smått igen :) Jag längtar verkligen tills jag får lite extra klirr i plånboken, det var ju inte direkt igår jag hade det om man säger så! :O




Här är en bra låt enjoy! :D




RSS 2.0