Goddagens! :D

Heej!:) Lite av sakerna jag shoppade i helgen! Eller rättare sagt min mamma shoppade åt mig <3 Bäst mamma man har, har haft en superduper helg, med min mor och syster! <3




Det var även lite smink och ett par jeans från Cubus! Hittade ej någon bild tyvärr och jag kan fasiken inte ta kort så det syns bra i alla fall.. Tror jag!

HejsanHejsan :)


HEEJ! :D Är hemma hos min mamma nu, snart ska vi iväg och shoppa, jag mamma och syster! Ska bli skojsi skojsi :) Jag visar sen om det är så att jag hittar någonting :)





Smått & Gott :)

Lite sugen på dessa från H&M :)



BADRUMSMATTA

ÖRNGOTT

ÖRNGOTT

SÄNGKAPPA

SÄNGKAPPA

SÄNGKAPPA



ÖVERKAST




Ny tavla!

Heej :D Jag och min pojkvän ska ner till stan om en stund, jag måste in på banken och sedan ska vi äta pizza :thumbup: visst jag har tänkt att gå ner i vikt men, man kan ju inte sluta med alla goda saker här i livet bara för det!


FÖRRESTEN, jag har köpt en tavla från min praktikplats room99
Fast denna bild är inte så bra måste jag säga, för färgerna är klarare och finare i verkligheten:)
Ska fota sen när jag hängt upp den :)




Godmorgon! :D

Heej! Torsdag idag, och min snälla praktikledare har låtit mig gå tidigare idag för att jag ska hinna ner till banken! Så det blir en långhelg för mig! Skönt :)

Torsdagens låt, en gammal klassiker !






Onsdags musik! :)

Lite onsdagsmusik :)







Hjärtkaka! :love:

DETTA ska jag baka nästa helg hade jag tänkt  :love: Det är ett recept som jag fått av min vän Emma! Så jag vet ej om jag kanske får avslöja det ;) Fast det lär ju redan finnas någonstans men i alla fall hohoho! :) Visst ser det smaskigt ut? ;)






Skärholmen/Kungenskurva i helgen :)

Hej hej alla! Hoppas ni fått en bra morgon! :D Jag längtar jätte mycket tills jag ska få åka till min familj i Gnesta, för det var länge sen jag träffade dom! Dock vet jag inte om jag hinner träffa hela min familj :( Det är det tråkigaste när man bor långt ifrån, man hinner ju inte träffa sina nära och kära så ofta. Men men! Vi ska i alla fall åka till skärholmen/Kungenskurva! :D Jag får väl bara titta i affärerna har ju inte direkt mycket pengar :( Men det ska bli skoj i alla fall :D



Vill ändra mitt hår! :D

Jag vill göra någonting med mitt hår! Jag funderar starkt på att slinga mitt hår! Ett stort steg för mig, för jag har alltid haft denna blonda färg jag har nu, men är trött på detta vill göra någonting med det! Jag tycker jag ser så barnslig ut, kanske inte hjälper med håret men, känns som ett steg i alla fall haha! Jag får se :) Funderar lite på dessa.




Lite bilder från köket! :)

Lite bilder från köket som är så gott som klart! Jag är ingen fotograf :/ så det är inte SÅ bra bilder direkt och kameran är värdelös , men! I alla fall :)




Förebild:





Efter:







Nu sticker jag till praktiken!






Söndag.

Hej hej inte så roliga söndag! :D Formex igår var skoj , var så jäkla häftigt att få se alla inredningssaker! En utav utställarna var detta countryhouse.nu och det var en av mina favoriter, resten glömde jag att ta små  kort med hemsidor på :( Men men!

Idag ska jag måla sista lagret på väggen i köket! WOHO! Sen kan jag äntligen hänga upp gardinerna igen så dom slipper ligga i HELA sovrummet haha! :)

Kommer bilder sen för jag tror att jag hinner fixa till saker och ting idag! :)


Formex

Ska iväg till formex idag med min praktikledare! Sjukt kul ska det bli, men SJUKT jobbigt att åka från västervik ända till sthlm och sen tillbaka på en enda dag! Men men, det är nog värt det! :) Ska bli riktigt roligt att få se alla inredningsdetaljer m.m ! :D Kanske smygfotar lite när jag är där (A) Blev lite besviken dock, fick reda på att Maria montazami va där igår :( Men men :D




Smyckesshop? :)

Heej :) Jag funderar på att starta ett "hobby företag", en smyckesshop faktiskt! Jag tillverkar då egna SUPER fina smycken för bra priser :) Jag älskar smycken och älskar att sitta och pyssla, jag skulle verkligen älska att få göra det! Så jag funderar starkt på det :) Vad tycker ni om idéen? :)






Shopaholic, är jag väl inte riktigt.

Men om jag hade haft pengar så hade jag varit det! Garanterat ;) LOVE kläder och skor! Och allt som hör till :D
Frossa i dessa góbitar ;) Allt från Melba.se









Sol idag <3

Idag blir det skärpning skulle egentligen simma igår men så blev det inte! :o Så idag och imorgon blir det simning på schemat! URSH va jag är trött idag, det är så sjukt jobbigt att ställa om sig när man är van att sova tills man vaknar i princip, ja.. Jag är arbetslös, och det SU*ER! Men det känns som att det snart kommer vända snart kommer jag bli en välbetald framgångsrik kvinna ;) hahah!


Min frukost brukar bestå av:
1 ägg
2 rostmackor med ost och paprika
1 kopp kaffe
1 glas oboy


Vad brukar ni äta till frukost? Kanske lite nyttigare än mitt?  haha!




PRAKTIK NU PANIK!

NU beger jag mig till praktiken är lite försenad men ändå sitter jag och skriver ett inlägg? hmm ... Jag är lite stressad för att det är en jäkla skåning där som jag TROR heter Lars? En gubbe alltså, han har stenkoll på när jag kommer så kollar han på klockan när jag kommmer varje morgon och säger på typ danska/skånska att "Nu hade du tur" hahahha vafan liksom, nu måste jag SPRINGA!!! Men vafan om du bor i Västervik KOM och handla i butiken då! Room99! Need kunder alltså! BLir så tråkigt annars! ELLER varför inte kika in på hemsidan? Room99.se











Solbränna och bad

Är sugen på att införskaffa lite sommarkläder! Vill bli solbränd och snygg igen! :o
Detta är lite kläder från: delias.com & Nelly.com









Shabby Chic <3

I adore Shabby Chic, det finns så fruktansvärt mycket fint! Det är någonting jag skulle vilja inreda mitt hem med, om man ändå hade lite pengar! Ge mig ett jobb nu tack :)



love it love it!





Lime kyckling :)

Nu är det dinnertime! :D Ikväll blir det lime kyckling, sjukt gott!!





Hej!

Hej hej! praktiken idag gick superduper! Snart ska jag och min pojkvän iväg och simma! :) Ska bli skönt, att få röra lite på sig, jag är jätte sugen på att börja med kickboxning, men det verkar inte finnas någonting sånt i Västervik :( Men jag ska leta vidare, för det verkar verkligen som någonting för mig, få ut alla känslor som man kan samla på sig. Jag har en kort stubin också så vore skönt att få avreagera sig!:D






Tankar! :O





Heej heej :) Dags för lite av mina innesta tankar,Det krävs ett godkännande från mig först, så ange eran mejl, så ska jag skicka lösen till er som är intresserade av mina innersta tankar. Jag måste bara tillägga att det blev lite knas i texten så det är lite jobbigt att läsa, men jag ska försöka bättra det till nästa gång. :)

MINA TANKAR LÄNK




HejHej:)

Ja, lite dålig uppdatering från min sida! Idag har jag i alla fall simmat och målat en runda till på väggen! Snart blir det matlagning, middag måste fram på bordet och lite städning återstår, ej roligt! Jag har varit lite ur fokus idag, en person jag inte vill ha i mitt liv försökte krypa in i det, men det tillåter jag ej! Så därför har jag inte varit på topp idag! Men men, imorgon är det praktik på schemat! Ska bli skoj, Room99 för er som inte varit in på deras hemsida och kikat! :)


Film och dip!

Nu sitter jag här i min ensamhet helt slut efter ha städat o diskat OCH målat väggen, ni ska få reslutat senare när jag är HELT färdig :) Så nu blir det en film som heter Easy A , och lite grönsaker och dip! Okej lite chips också , men bara idag haha! Jag vill hinna klart med allt innan min pojkvän kommer hem imorgon så han får en CHOCK hur bra jag är!

Men men nu blir det som sagt film och gottigott! :)




HEJ HEJ! :D

Hej! Idag ska det bli en händelserik dag! Jag ska:
1. Städa hela lägenheten
2. Handla
3. Tvätta alla kläder
4. Måla fondvägg i köket. (äntligen)
5. Möblera om
6. Gå till min pojkvän och hans lilla "lan gäng" och hälsa på och så ska jag kräva så jävla mycket beröm av honom så att jag svimmar bara för att jag gjort så FINT i våran lägenhet! :)

Sådetså! Så sen kommer det bilder som jag sa för ett tag sen på väggen. Bäst jag sätter igång på en gång! Hoppas eran dag kommer bli bäst! :D




Ensam hemma :(

Hejsan! :) Jag är ensam hemma ikväll, min pojkvän fick ett godkännande från mig att han fick lana med sina vänner. jag tänkte OKEJDÅ, jag tänker ju inte vara någon psyko flickvän som tänker hålla honom inlåst i lägenheten med mig, bara för att jag precis flyttat hit och inte har JÄTTE många vänner ännu, så ska ju inte han tvingas vara med mig varje dag.

SÅ, jag har lyxat till det för mig själv med lite grönsaker med dip MUMS, och lite chips :) Jag kände att jag var värd det, efter en heldag praktik och sen iväg och simmade! Hoppas och ber att det finns någonting bra på tv ikväll.



Go' morgon!

Hej hej! Nu ska jag iväg till praktiken igen! Jag är nervös, IGEN, jätte jobbigt! Efter praktiken ska jag och min pojkvän och kanske Lina simma! Ska bli skönt att få röra på sig lite! Hela helgen kommer jag typ vara själv, för att jag gav min pojkvän "tillåtelse" att få lana med sina vänner. Jag hatar att vara själv jag är mörkrädd som en liten fjant och jag får ont i magen bara att tänka på att jag ska somna själv :( Men men, jag ska möblera om och måla väggen i köket o pyssla o dona lite :) OCH försöka söka lite jobb, MEN även baka bröd hahah!




Super bra praktik! :)

Hej hej, är hemma mätt och belåten och MYCKET nöjd med dagens praktik det var skit skoj :) Min pojkvän var jätte snäll och hade diskat och gått ut med soporna, nej det krävs inte mycket för att göra mig glad ;) Nu blir det strax en mysdusch med tända ljus! Hoppas ni haft en grrejt dag! :)


Go´Morgon :)

Heej, nu ska jag alldeles strax gå till min praktik!! Min mage gör uppror för att jag är nervös, är illamående som, blä. Varför ska jag alltid bli så när jag ska göra nått, självkänslan är på topp, not! Är alltid så rädd för att göra bort mig :( Det är ju förståss det positiva med att vara praktikant man får misslyckas. Ja ja, ha en bra dag! :)



Praktik imorgon! :)

Imorgon börjar min praktik äntligen! Jag är jätte nervös, men det ska bli skit skoj :) Jag ser fram emot det trots att jag är nervös haha! Dock ska jag gå dit en timme innan han öppnar för att lära mig lite om hans hemsida, hoppas att det är öppet så att jag slipper stå utanför som ett fån och banka och ingen hör mig :O !


Om mig! :D



Namn: Sandra
Ålder: 20 (Ja tro det eller ej ;))
Bor: Västervik
Civilstatus: Pojkvän/Sambo
Intressen: Djur, inredning, dekorera, pyssla & mysa!
Gillar: Trevliga människor & Sommar<3
Ogillar: Otrevliga typer..
Hatar: Mördare, pedofiler, människor som kommer hit och inte sköter sig, dåligt väder, falskhet, otrohet & dubbelmoral.
Älskar: Min pojkvän, min familj, mina bästa vänner, söta fluffiga saker, god mat, skratt, söta o
snälla bebisar, rosa, gosiga djur. <3
Min starka sida: Omtänksam!
Min svaga sida: Ganska blyg och osäker i vissa sammanhang.
Min starka åsikt: RÄTTVISA!
Partypingla eller hemmamys: Lite av båda, men jag har nog vuxit ifrån supaskallenavmigstadiet :)
Vad jag sysslar med: Ska börja praktisera i en inredningsbutik, och försöker skaffa mig ett redigt jobb!
Framtidsplaner: Skaffa tre barn, resa till thailand, skaffa tatueringar, komma i form, få långt hår, skaffa ett hus, gifta mig på ett slott/herrgård, skaffa en hund, katt & en get hahah, älskar getter<3
Min längd: 157! :blush:


Tror inte ni orkar läsa mera ;)





Go´ morgon :)

Heej! Har ni sett Jims Värld någon gång? BÄSTA serien den är så jäkla kul! Tycker jag i alla fall hahaha!:)



Hej! :)

Hejsan! Nu ska jag ner till arbetsförmedlingen, ej skoj :( Jag ska ner och skälla lite på dom, för att dom inte informerat mig ordentligt! Jag skulle egentligen börja praktisera imorgon, men det kan jag inte tack vare dom, för att jag inte fått veta vissa regler, och jag framstod som en idiot framför min praktikplats, och det var inte ens mitt fel! Irriterande!




CUTE!! :D

Någon gång SKA jag ha en sån här dvärgspets! Min pojkvän måste bara face the fact att jag ska ha en sån :) Han gillar inte "smådjur" men den är ju så underbart söt!! En liten boll , jag älskar fluffiga djur :) Fast jag tänker nog börja lätt med en teddykanin (A) Så sjukt söt haha :) Fast kanske inte fullt så fluffig nästan synd om den den kan ju inte se någonting! Jag älskar djur, det är nog mitt stora lite hemliga intresse :rolleyes:









Go´ morgon :)

Heeej! Detta är jag verkligen sugen på att köpa tills i sommar, tycker det är så sjukt snyggt med läder på sommaren, men då får jag nog spara ett BRA tag *suck* riktigt snygga är dom :) Dom finns på BLINGIT det finns jätte många fina märken där i andra sjukt fina stilar :) Ha en trevlig dag!







Buuh! :O



Tittar på Det Okända tycker det är så jäkla spännande jag tror på sånt där, har varit med om lite skumma oförklariga grejer själv jag ;) Man är inte så kaxig faktiskt när det väl händer! Creepy



HEJ! :)

Heej! :) Var nyss och tränade/Simmade med min pojkvän det var sjukt jobbigt! Märks att man inte rört på sig på evigheter :o Men jätte skönt att få komma igång igen!

Idag var jag också iväg till min praktik och fyllde i en blankett och snart ska jag få börja där! Jag är nervös och det ska bli skit kul att få göra någonting äntligen! Dom har en hemsida ifall ni har lust att kika lite där :thumbup:  Room99 Jag ska själv köpa några saker där ifrån sen när jag börjar praktisera där :rolleyes:

Lite av mina favorit saker som finns på hemsidan men det finns MER i butiken! Det skall komma mer på hemsidan också :)





Godmorgon! :D

Nu ska jag iväg till min praktikplats och fylla i en blankett, vad jag ska få för arbetsuppgifter och hur länge jag ska paktisera där, jag är SJUKT nervös jag blir alltid det:( Men men nu måste jag skynda mig! :)




Go´kväll :)

HEJ HEJ! Jag ska strax baka lite grötbröd! Det är SUPERDUPERGOTT och jätte mättande verkligen någonting ni borde prova på! :) Och det är lätt att göra!








Grått väder :/

Jag har ingen god lust att gå ut och handa mat i detta tråkväder :( buhu, det är grått och trist och.. Regnigt? Inte så jätte skoj i alla fall , någon mer än jag som längtar efter vår/sommar? Vinter är den enda årstid jag inte gillar tror jag, jag gillar BARA snö på julafton sen kan den vara, jag gillar inte kyla och slask :(  Men nu ska jag gå och försöka sparka liv i min pojkvän så han kan maskera väggen åt mig, jag når inte upp :( JAG VILL BÖRJA MÅLA! :)




:blush:






Bilderna är från Weheartit <3

 


Go´ morgon :)

Hej Hej! Jag hade tänkt att beställa hem den här för jag tyckte den var så jäkla frän! Men nu när jag kollar på den igen efter ca 3 dagar så är alla dugliga storlekar SLUT! Jag hoppas verkligen att den kommer in igen! :o






Imorgon ska det målas! :)

Fick för mig att börja måla, fast jag kom inte riktigt så långt. Nu är alla gardiner bytta och IMORGON skall jag börja måla väggen i köket. Då kommer det lite bilder också hur det var innan, en jäkla militärgrön färg på väggen.. URSH, ryser av att tänka på hur ful den är ;) Nu ska jag kila iväg och handla lite chingeling! :)


Måste testa denna peeling!

Heeej Heeej! :) Nu skall jag städa bort julen men FÖRST! Skall jag prova ett knep jag hittade på jenniferhartzell.se
Det ska tydligen vara jätte bra, den tar bland annat bort:


1. Döda hudceller
2.Får din hy att se yngre ut (Behövs jag är ju så förskräckligt gammal) ;)
3.Tar bort finnar
4.Motverkar en "fet" panna

Det du behöver är:

En skål att blanda i.
En tsk socker
Lite saft från en citron, eller färdig på flaska!

Sedan är det bara att blanda och peela ditt ansikte, jag ska prova right away, har inte ens testat, men det verkar ju nästan för bra för att vara sant, men jag tänker prova det är ju super billigt! :)


Go' middag :blush:

Jag gick ner och köpte mig en kavaj med mitt presentkort jag fick av min kära mamma i julklapp :) Jag kände att jag ville ha en, jag känner mig så proffsig i kavaj, o jag vill känna mig proffsig när jag ska börja praktisera nästa vecka. Vill ju visa mig från min bästa sida! Köpte även ett halsband och två rosett hårspännen!:blush: Tyvärr har jag ingen bild på dom, men de kommer !






Så söt :D

Alltså så jääkla söt bebis titta titta titta :D
->Bebis tycker inte om nått<-





Ska börja simma! :o

Imorgon ska jag köpa simkort! :o Jag ska prova på att simma, det är ett mycket billigare alternativ till att träna, eller ja man tränar ju men jag trodde inte att det gav någonting men min pojkvän sa att det var en jätte bra träning så jag ska prova på det!.. FAST jag hatar bassänger :( Jag bara tänker på alla hårstrån och kiss hahah, någon lär ju kissa i poolen, ursh! Ja ja, jag får belöna mig med att jag får sola efteråt haha!



Godmorgon:)

Denna är jag riktigt sugen på! Tycker att den är så jäkla fin!
Den finns på Hemkänsla.se för 179:- för dyr för mig tyvärr :(






Heej :D

OINK! Jag var och hälsade på min svägerskas häst, och i det stallet fanns det en GRIS, så jäkla söt! :D Hahaha vrålfet, och lät som ett monster :)













Tatuering!

Ungefär såhär vill jag ha en av mina tatueringar :)
Jag gillar dock inte att föreslå fjärilar för en tatuerare..
Man får.. "the look" haha det är ju så tjejigt och töntigt
med fjärilar för att ALLA har det, men jag ÄLSKAR fjärilar,
Och VILL ha det. Jag och min pojkvän var in till en tatuerare
för någon dag sen för att kolla priser bara och när jag sa vad
Jag ville ha, så fick jag "the look".. Gillart inte, kanske inte går
dit bara för det
;)








Sugen på!

Jag sitter och frossar på kläder,
kör den här, "se men inte köpa"
eftersom jag inte har ett dugg som
jag kan köpa kläder för :( Fast, ett par
jeansshorts till sommaren skadar väl inte?




Wedding :)

Lite annorlunda bröllop, cute! :blush:



Mys :D

Lite småsaker jag skulle vilja ha till våran lägenhet, så mysiga
Allt finns att hitta på fikamera.se
:)










:mad:

ÅÅÅH jag är så jää*vla vansinnig! :mad:
VEM... tillåter sin byggjobbare att börja BORRA
i en lägenhet klockan sju.. SJU på morgonen?
Får man ens göra det? Han gjorde det även igår
också, och det känns som att vakna av att någon
står med slagborr och ska borra sönder din hjärna,
Jätte skönt :) Jag ska nog leta upp vart han bor och
börja borra o hamra i hans vägg klockan 4, för det
finns ju tydligen inga gränser för hur tidigt man får borra
i alla fall, så det har nog ingen betydelse hoppas att han
blir glad!





God eftermiddag :blush:

HEEEJ!
Nu är min blogg officiellt öppnad!
Äntligen va?;) Det tycker jag i alla
fall, tycker det är skönt me en "nystart" nu
efter jag flyttat ihop med min pojkvän och
efter ALLT som hänt! I alla fall, ni ska få ta del
av mitt liv , lägenheten, möjligen bloppisar &
mycket mer, jag hoppas på ett kärt återseende från er!


RSS 2.0