Sjukling :thumbdown:

Hejsan, dålig uppdatering igen :o Har inte haft tid helt enkelt, och inatt så låg jag med feber hela natten, ont i kroppen, frossa även fast man kan lägga ett ägg på kroppen som steks direkt. Hua :( Känns ej bra att bli sjuk efter första dagen man haft på sitt nya jobb. Visserligen är det "bara" en provanställning, men det spelar ju ingen roll känns lika dåligt för det :/








Tjenamors! :D

HEEEJ är SJUKT nervös ska ner på första utbildningsdagen, jag är mest nervös inför att få ringa hahaha. Hoppas att jag inte får en jobbig människa som ska fråga en massa saker som jag kanske inte har svar på, pinsamt det vore haha! Anyway BYE! :D






Hej raringar! :D

Guuh jag är nervös, imorgon ska jag gå på utbildning. Jag ska nämligen extraknäcka lite som telefonförsäljare, så om jag ringer så är det ju klart att ni vill ha mina produkter visst? ;) Dock lite pinsamt att hålla på med detta, men vad tusan det finns ju inget annat att välja på, och ALLT är bättre än 2800 kr i månaden, såå here i go!





Förlåt för dålig uppdatering :(

Hej gullnosar :) Förlåt för den dåliga uppdateringen, jag är bara så orkeslös efter jag praktiserat varje dag. Jag blir rätt så låg av att inte ha något riktigt jobb, utan bara jobbar gratis. Men men, idag ska jag släpa mig iväg och simma, alltid något! :) Jag och min pojkvän blev bjudna på pizza igår så nu måste jag simma bort lite hahah!


Godmorgon:)

Hej hej :) Tyvärr ingen vidare uppdatering från min sida! Men i helgen var jag hos en kompis :) Det var skit skoj och så träffade jag min pappa också en sväng innan jag var tvungen att åka hem! Det går så fort, alltså en helg bara svischar förbi! hua.. Men ursh vad jag är trött, inte alls pepp på att praktisera.. Det finns en till praktikant där nu som bara tar allt mitt jobb.. Så jag har ju för fan ingenting att göra.. KUL..

Hoppas att alla hade en fin alla hjärtans dag!






TAPPPADE MASSOR IDAG BUHU :(

Hejhopp gullisar! :D Jag har varit världens klantigaste idag på praktiken! Höll på att skämmas ihjäl hahah!!


Detta är "typ" jag idag haha.. Tappade först en ljuslykta så den gick sönder :( Och sen tappade jag en kopp men den klarade sig, och sen råkade jag slå ner tre koppar men dom klarade sig också som TUR var, hahahha guh.. Jag lär ju ha sumpat precis alla mina chanser för att få vicka där alltså ;) hahahha. Han är nog rätt avskräckt från mig, jag menar först hugger jag mig i fingret så blodet sprutar och nu tappar jag allt buhu :(




Hejhopp :D

Heej gullnosar! :D Fint väder hos mig idag det käns awesome! :) Haha guh, jag satt och tittade på nyheterna på 4an nu på morgonen, och då var han djurgubben där, vet ej vad han heter, men han hade med sig en majsorm, och han sa att den var SÅ snäll gjorde aldrig någonting, vad tror ni den gjorde? JOO den bet tv4a programledaren i handen två gånger hahhahah. Så jävla äckligt.. Sen fick han hålla i en liten ödla, som han sa inte gjorde någonting heller, och den bet honom i handen också hahahah. OCH den där majsormen skulle vara ett bra husdjur för ett barn sa han... yeah right, varför ormen bet den där mannen var ju för att han höll i den för hårt, och ett barn är ju knappast försiktig.. Ursh, neh tack inga amöbor för mig..






Massa fina saker från ellos! :D

Heej sötnosar! :) Det har kommit in massa fint från ellos, bland annat: klänningar, tunikor, söta skor, och ännu sötare kjolar <3 ! :D I alla fall helt i min smak, jag blir så arg att jag inte har några pengar att köpa något utav det bara :( Men NI kan ju i alla fall. hihi Fast tror ändå att jag ska försöka beställa kjolen, kan ju fråga min söta mamma om en jätte tidig födelsedagspresent.







Jag var en snäll flicka när jag va liten (A)

HEEJ:D  Alltså verkligen dagens sötnos! Kom att tänka på att jag faktiskt räddade en sånhär liten sötsak när jag var mindre, kom ihåg att det var en skata som satt och försökte picka ihjäl den lilla plutten :( Så jag jagade iväg den och räddade den lilla ninisen :) Sen skickade vi den lilla krabaten till ett djurräddningscenter! :)





Hemma hos mig! :D

Godmorgon gullnosar! :D Idag är det praktik för mig :( buhu, det ska komma en till praktikant dit, undrar hur min praktikledare har tänkt eftersom det knappt finns någonting att göra nu :(

Här är i alla fall lite bilder från vardagsrummet :D Dock på lite småsaker men i alla fall!







Godnatt!

Hejsanhoppsan! :D Det var ett jättegott bröd måste jag säga! Ett tips är att använda lite sirap i så blir det AWESOME! :) Nu ska jag sova, för imorgon är det praktik, nu innan jag går och lägger mig ska jag göra citron/socker blandningen och peela mitt ansikte så kommer somna och lukta citron :)




Rosa och silverglitter som den yttre linjen, gillart :)


Brödtajm! :D

HEJ SÖTNISSAR :D Ska strax baka lite bröd, morotsbröd faktiskt! Har nog aldrig smakat det ens, men det verkar så jäkla gott, dock har jag inga pumpafrön som man skall ha :( Men man får väl klara sig utan det haha :)







INGREDIENSER:


50 gram jäst
0,5 l Yoghurt
0,5 tsk salt
2 st morot/morötter
6 dl vetemjöl
_____________________
PENSLING:
Yoghurt
Pumpafrön


TILLAGNING:

6 kakor

1. Smula jästen i en bunke, häll i kylskåpskall yoghurt och salt. Rör runt tills jästen löser sig. Skala och riv morötterna fint. Blanda ner dem och mjölet i degen och arbeta till en smidig deg. Jäs i 60 min under bakduk.

2. Sätt på ugnen på 225 grader. Ta upp degen och dela den i sex bitar. Forma till runda brödkakor och lägg dem två och två på plåtar. Skåra ett kryss i mitten av kakorna, pensla med yoghurt och lägg på pumpafrön. Jäs i 30 minuter under bakduk. Grädda i ugnen på 225 grader i 15 minuter.




Puss :*

Hejsanhoppsan gullnosar! :D Kvällens schema ligger parmiddag på förstaplats, sedan går vi vidare och går på bio, mer romantiskt o nästan sliskigt gulligt blir det väl inte. Hoppas att ni får en UNDERBAR kväll :)






En låt :)




Tjolahopp

Heej gullnissar :) Min fina svägerska har skaffat sig en ny blogg! Kika in henne :)



LINDA






:)

Lite prylar i want :)
Från Countryhouse









AJ MITT FINGER :(

Hej gullrumpor :D Man brukar ju säga att man lär sig någonting nytt varje dag? Igår lärde jag mig att man INTE ska köra ner en skruvmejsel en halv kilometer ner i pekfingret. För det FÖRSTA gör dfet SKIT ont, och för det ANDRA SPRUTAR det blod överallt, så detta avråder jag alla som inte hunnit prova ännu :) För då ser det ut såhär!




Det är ca 2 cm långt och rätt djupt, trodde jag skulle behöva sy :O Det syns inte så värst bra i min supercam. Men JÄKLAR va ont det gjorde!


Här är en Torsdagslåt! :D Idag är det sista dagen för mig innan helg så jag peppar med denna hahah! :D




God morgon! :D

En onsdagslåt :) Hoppas ni gillar't :D />



Trassel! :D

Heeej raringar :D Ååh jag vill bara ha fredag nu :) Min pojkvän ville att vi skulle gå på bio då , det ska bli så mysigt! :) Hahah, vi ska se *damdaladaaam* TRASSEL! hahaha lite barnsligt kanske men va tusan, den verkar i klass med shrek och vem gillar INTE shrek? :D hahah






RSS 2.0